Guus Hiddink preuzima Leicester?

Pred novim angažmanom

Guus Hiddink preuzima Leicester?

Iskusni stručnjak Guus Hiddink bi, prema pisanju holandskog De Telegraafa, mogao preuzeti klubu Leicestera.

Nakon završetka Mundijala prošle godine, tadašnji selektor Holandije Louis Van Gaal je prepustio selektorsku klupu Guusu Hiddinku, koji sa tom ekipom nije postigao željene rezultate.

Bivši menadžer Chelseaja je prošle sedmice odlučio dati otkaz, ali se čini da neće mnogo čekati na pronalaženje novog angažmana.

Za Hiddinkove usluge ozbiljno je zainteresovan Leicester, klub koji se prošle sezone na nevjerovatan način uspio spasiti ispadanja u niži rang. Mjesto menadžera ovog kluba ostalo je upražnjeno, nakon što je prošle sedmice kontroverzni Nigel Pearson dobio otkaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.