Guzijan opet u Premijer ligi

Potvrdio njegov sada već bivši klub

Guzijan opet u Premijer ligi

Samir Mlaćo
Član Prve lige RS Ljubić iz Prnjavora potvrdio je odlakak Anđela Guzijana.

Guzijan će karijeru nastaviti u Premijer ligi, tačnije Leotaru iz Trebinja.

“Istog trenutka tuga jer odlazi, a radost jer odlazi u viši rang, klub profesionalnog nivoa. Žao nam je jer odlazi vrhunski čovjek prije svega, dobar prijatelj, i fantastičan igrač. Drago nam je, jer pravi iskorak u karijeri.

Od danas i zvanično, Anđelo Guzijan više nije naš član, dres Ljubića je zamijenio dresom Leotara.

Godinu dana je proveo u klubu, sasvim dovoljno, da nam vrata uvijek budu širom otvorena, jer je to zaslužio svojim stavom, ponašanjem", istakli su iz Ljubića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Želim zahvaliti svom klubu, igračima, trenerima, navijačima i ljudima u klubu na svemu u ovim godinama iza mene. Da poželim svojim momcima puno sreće u nastavku sezone da dođu do što boljih rezultata. Hvala na svemu," poručio je Guzian na oproštaju Ljubića.

Guzijan je nastupao i za FK Laktaši, te FK Mladost, te FK Krupa.

Top Komentari

2323
Jel l to pojacanje???.? Klub se bori za opstanak.....majko mila
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi