Gvozdenović ponuđen Željezničaru

Nosio dres Zvezde, Club Bruggea, Metza...

Gvozdenović ponuđen Željezničaru

Adnan Beganović

Srbijanski fudbalski internacionalac Ivan Gvozdenović mogao bi pojačati aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara.

Naime, SportSport.ba saznaje da se srbijanski internacionalac ponuđen Željezničaru, a o njegovom eventualnom angažmanu odlučit će menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim.

Gvozdenović je karijeru počeo u Boru, bi zatim otišao u Radnički Pirot, odakle seli u Napredak iz Kruševca. Od 1997. do 2002. godine nosio je dres Crvene zvezde za koju je odigrao 93 utakmice i pritom je postigao 6 golova.

Dobre partije pružao je i u dresu Club Bruggea (86 nastupa, 5 golova), a nosio je dres i Metza, Dinama Bukurešt, Metalurga iz Donetska i Vojvodine, a posljednji klub bio mu je grčka Kavala.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.