Hadižebigećv Arles izgubio kod kuće

Druga liga Francuske - 7. kolo

Hadižebigećv Arles izgubio kod kuće

Arles-Avignon našeg trenera Faruka Hadžibegića poražen je u meču 7. kola Druge lige kao domaćin od Clermont Foota sa 2:0.

Visoko plasirani gosti koji su se sad izjednačili sa Reimsom na vrhu tabele, slavili su golovima Armanda u 33. i 75. minutu čime se Arlesu nanijeli tek drugi poraz u sezoni. Hadžibegićev tim sad ima skor 2-3-2 i sa 9 bodova je na 12. mjestu.


Rezultati 7. kola: Angers - Amiens 0:0, Tours - Istres 1:2, Sedan - Le Havre 3:0, Laval - Reims 3:2, Chateauroux - Nantes 2:2, Arles - Clermont Foot 0:2, Guingamp - Troyes 0:0, Lens - Boulogne 2:0, Bastia - Monaco 1:1.
Tabela: Reims 16, Clermont Foot 16, Le Havre 13, Bastia 11, Tours 10 (-1)...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.