Hadžiahmetović: Duel u kojem nema favorita
Predstavnici Slavije mogli su i bolje proći u žrijebanju

Reakcije na žrijebanje Kupa BiH

Hadžiahmetović: Duel u kojem nema favorita

Adnan Beganović, foto: Adis Avdić

Voljom žrijeba danas je odlučeno da se u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine sastanu prošlogodišnji finalisti, Slavija i Sloboda. Trener Tuzlaka, Nermin Hadžiahmetović, smatra da se putnik u polufinale neće znati do posljednjeg sudijskog zvižduka.

„Po meni je duel između moje momčadi i Slavije susret u kojem nema favorita. Slavija sasvim sigurno ima jako dobru ekipu koja se nalazi u maloj rezultatskoj krizi i siguran sam da će ove utakmice biti neizvjesne do samog kraja“, rekao je trener Slobode, Nermin Hadžiahmetović, za naš portal te dodao:

„U mojoj ekipi ima dosta mladih fudbalera i još uvijek se „tražimo“. Kao neku malu prednost za nas vidim to što je revanš susret na Tušnju. Siguran sam da će moji izabranici dati sve od sebe kako bi došli do polufinala, no da li će to biti dovoljno vidjet ćemo nakon revanš susreta u Tuzli. Ponavljam, ovo je duel u kojem po mom mišljenju nema favorita i prolaz u polufinale izborit će ona momčad koja bude u datom trenutku borbenija, odnosno ona momčad koja bude istinski više željela pobjedu“.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.