Hadžiahmetović: Očekuje nas težak susret

6. kolo Premijer lige

Hadžiahmetović: Očekuje nas težak susret

Adnan Beganović

Sutra na Tušnju fudbaleri Slobode pod trenerskom palicom novog trenera Nermina Hadžiahmetovića dočekuju gradačačku Zvijezdu. Sve osim pobjede Slobodu bi gurnulo u nezavidnu situaciju, a kako bismo saznali kakva su očekivanja Tuzlaka kontaktirali smo Hadžiahmetovića, koji je za naš portal rekao:

„Spletom okolnosti iznenada sam preuzeo Slobodu i mogu reći da sam imao malo vremena za neke drastičnije promjene. Polako upoznajem igrače, kao i oni mene i moj sistem rada. Situacija nakon prvih pet kola nije sjajna ali se nadam da ćemo radom prevazići krizu.“

Sutra na Tušanj dolazi neugodna momčad Zvijezde. Može li Sloboda do tri boda?

„Dobro ste rekli, dolazi nam neugodna momčad Zvijezde. Oni su već tri sezone zajedno i to je njihova prednost, ali mi igramo pred svojom publikom i nadam se da ćemo upisati pobjedu. Imamo nekoliko povrijeđenih igrača, tako da nećemo biti kompletni, ali onih 18 koji sutra budu u zapisniku siguran sam da će znati odgovoriti pritisku“.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.