Hadžibegić: Dolazak Tana je pozitivna stvar za sve

Faruk Hadžibegić, bivši igrač Sarajeva, smatra da je dolazak Vincenta Tana, malezijskog milijardera, pozitivna stvar.

"Ideja je odlična. To je vrlo pozitivna stvar, ne samo za Sarajevo, već i za bh. nogomet u cjelini. Ovo bi trebao biti primjer za čitavu našu državu. Ne znam sve detalje, ali nadam se da će naša Uprava to iskoristiti na najbolji način. Trebamo podržati tu incijativu", rekao je Hadžibegić u razgovoru za SportSport.ba, osvrnuvši se na mladog bh. reprezentativca Sanjina Prcića, koji igra u Sochauxu, gdje je igrao i Hadžibegić.

"Prcić je veliki talenat koji ima budućnost. Nadam se da će i naši selektori obratiti pažnju za njega i malo ga više pratiti. Igra u klubu koji je u teškoj situaciji, ali je standardan. Drago mi je da u Francuskoj ima naših momaka". 

Bivši igrač Sarajeva kaže kako je prezadovoljan radom Saveza, te ističe kako se razgovara i o Premijer ligi BiH, iako je reprezentacija u prvom planu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.