Hadžibegić favorit za klupu Arlesa

Francuski L'Equipe piše

Hadžibegić favorit za klupu Arlesa

Edmir Škorić

Bh. stručnjak Faruk Hadžibegić bi, piše francuski sportski dnevnik L'Equipe, mogao biti imenovan za novog trener francuskog prvoligaša Arles-Avignona.

Naime, predsjednik Arlesa Marcel Salerno bi danas trebao imenovati nasljednika Michela Estevana koji je za pet sezona doveo Arles od pete do prve lige. Ipak, kako klub pruža loše partije u društvu najboljih, njegova avantura je završena.

Glavni favorit za nasljednika Estevana je 52-godišnji bh. stručnjak Faruk Hadžibegić, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, te bivši igrač FK Sarajevo, Betisa, Sochauxa i kratko Toulousea.

Osim Hadžibegića koji je zadnji posao radio u Bastiji, kandidati za novog trenera Arlesa su Thierry Laurey, te Patrick Remy.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti