"Rezultat uopšte nije bitan"

Hadžibegić: Najbitnije je da selektor bude zadovoljan

Član Odbora za posredovanje pri Fudbalskom/Nogometnom savezu i bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić, u razgovoru za naš portal je govorio o susretu sa Slovenijom, te govorio o promjenama u i oko reprezentacije u posljednjih nekoliko godina.

"Volio bih da pobijedimo jer to izgleda kao dobar preduslov da pravimo dobru atmosferu pred utakmicu s Grčkom, međutim rezultat uopšte nije ni bitan. Najsretniji ću biti ako poslije utakmice selektor bude zadovoljan onim što je vidio na toj utakmici jer ova utakmica se igra zbog Grčke, i naravno da ne bude povrijeđenih", rekao je Hadžibegić.

 

Bivši selektor A reprezentacije je istakao još kako se njegov period kao selektora i ovaj današnji ne mogu porediti, jer je i njegova ekipa bila sjajna uprkos tome što nije uspjela ostvariti zapaženiji uspjeh, te da na treba živjeti u prošlosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti