Hadžibegić napušta klupu Bastie

Hadžibegić napušta klupu Bastie

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić napustiće klupu francuskog drugoligaša Bastie.

Bastia 14. maja igra posljednji susret ove sezone u Ligue 2, a naredne će sezone preseliti u treću ligu francuskog fudbalskog prvenstva.

"Predsjednik Bastie mi je ponudio da ostanem i vodi klub u Trećoj ligi, ali ja tu ponudu nisam mogao prihvatiti. Nažalost, u klubu mi nisu mogli dati garancije da će se učiniti nešto da se Bastia vrati u Drugu ligu i u takvoj situaciji ja ne mogu raditi", rekao je Hadžibegić za francuske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.