Hadžibegić: Nisam neko ko se krije, stojim iza svojih riječi

Valenciennes u krizi

Hadžibegić: Nisam neko ko se krije, stojim iza svojih riječi

Francuski drugoligaš Valenciennes, kojeg s klupe vodi bh. trener Faruk Hadžibegić, nalazi se u velikoj krizi. 

Klub sa sjevera Francuske je u rezultatskoj krizi i posljednji put je ostvario pobjedu 14. oktobra protiv Niorta (3:1), pa se u tamošnjim medijima špekuliše da bi mogao biti razriješen dužnosti nakon nešto manje od godinu dana. 

"Ja nisam osoba koja će se u ovakvim situacijama kriti iza nedostatka sredstava ili nekih drugih stvari. Ponosan sam što sam trener ovog kluba, ponosan sam na sve ljude koji rade oko mene i moram biti lokomotiva. Ponavljam, nisam neko ko će se sakriti, jer stojim iza svojih riječi koje sam ranije rekao", kazao je Hadžibegić za tamošnje medije i potom dodao:

"Valenciennes ima sve preduvjete za uspjeh, a ako ne uspijemo ostvariti ciljeve, to će biti zbog toga što je protivnik bolji od nas", istakao je.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Hadžibegić je, podsjećamo, u prošloj sezoni uspio spasiti Valenciennes od ispadanja u treću ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi