Hadžibegić ostao bez Charisteasa

Grk tražio raskid ugovora

Hadžibegić ostao bez Charisteasa

Naš stručnjak na klupi Arlesa, Faruk Hadžibegić ostao je bez iskusnog grčkog napadača, Angelosa Charisteasa koji je zatražio raskid ugovora.

Angelos Charisteas je pred početak ove sezone došao u redove novog francuskog prvoligaša, međutim zbog veoma loših rezultata Arlesa zatražio je raskid ugovora koji ga je vezao do kraja sezone.

S obzirom da 30-godišnji napadač nije postigao nijedan gol u dosadašnjem dijelu prvenstva uprava francuskog prvoligaša je pristala na raskid.

Prije četiri dana još jedan Grk je napustio redove Arlesa, a riječ je o Angelu Basinasu koji je još uvijek u potrazi za novim klubom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.