Hadžibegić: Prvi osvojen bod je ogroman
Foto: Sports Press

Bh. stručnjak "čupa" Arles

Hadžibegić: Prvi osvojen bod je ogroman

Edmir Škorić

Bh. stručnjak Faruk Hadžibegić na klupi francuskog Arlesa debitovao je osvajanjem prvog prvenstvenog boda, budući da je njegov novi klub odigrao 0:0 na gostovanju kod pestoplasiranog Bresta.

Arles je imao osam poraza iz isto toliko odigranih utakmica uz gol razliku 3-20, pa su navijači toga kluba Hadžibegića dočekali kao spasitelja. On je već u svom debiju pokazao da je pravi čovjek na pravom mjestu, pa je klub na veoma teškom gostovanju osvojio svoj prvi bod.

"Brest je dominirao tokom čitavog susreta i radi se zaista o jednoj kvalitetnoj ekipi. Ipak, na kraju se isplatila naša predanost i borbenost. Ali, srećom po nas, Brest nije stvorio puno opasnih situacija pred našim golom", kazao je Hadžibegić po završetku utakmice koja je odigrana u subotu, dodavši još:

"Ovo je naš prvi osvojen bod i mogu slobodno kazati kako je ogroman. Krenut ćemo ka vrhu, ali put koji nas čeka je dug."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.