Hadžibegić zadovoljan pobjedom

Arles bolji od Le Mansa

Hadžibegić zadovoljan pobjedom

Ekipa Arlesa iz Avignona sinoć je u prvom kolu Ligue 2 savladala na svom terenu Le Mans sa minimalnih 1:0, što je izazvalo zadovljstvo kod trenera Arlesa Faruka Hadžibegića.

Strijelac gola vrijednog tri boda za Arles bio je Rocchi u 66. minuti, a nakon susreta trener pobjedničke ekipe i proslavljeni bh. stručnjak Faruk Hadžibegić bio je zadovoljan igrom svojih izabranika.

"Imali smo i određenu dozu sreće u ovom susretu, što je napravilo razliku. U prvom poluvremenu nismo imali discipline u igri i ostavili smo mnogo prostora na terenu igračima Le Mansa", kazao je Hadžibegić francuskim medijima.

"Međutim, gledajući našu igru tokom svih 90 minuta utakmice, mora se reći da smo pobijedili sasvim zasluženo. Posebno bih naglasio duh koji vlada u našoj ekipi, koji nam je mnogo puta do sada donio pobjedu", dodao je Hadžibegić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.