Hadžibegićev Arles još čuva mrežu

Druga liga Francuske - 3. kolo

Hadžibegićev Arles još čuva mrežu

Arles našeg trenera Faruka Hadžibegića i nakon tri kola je neporažen i nije primio gol.

Tim bivšeg selektora Bosne i Hercegovine je u meču 3. kola kao domaćin odigrao sa nekad slavnim Natesom 0:0 što je gostima bio prvi bod u prvenstvu, a Arlesu peti. Arles je podsjetimo u prvom kolu savladao Le Mans sa 1:0, a u drugom je igrao bez golova u Metzu. Hadžibegiću (53) je ovo šesti trenerski posao u Franuskoj jer je prethodno vodio Sochaux, Troyes, Niort, Dijon i Bastiu.  

Rezultati 3. kola: Arles - Nantes 0:0, Amiens - Le Havre 0:1, Angers - Istres 3:1, Bastia - Le Mans 1:0, Laval - Boulogne 2:2, Sedan - Clermont Foot 1:2, Tours - Chateauroux 1:2.


Tabela: Bastia 9, Le Havre 7, Reims 6 (-1), Sedan 6, Clermont Foot 6, Tours 6, Arles 5...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.