Hadžić: Hvala svima, bila mi je čast nositi bordo dres

Hadžić: Hvala svima, bila mi je čast nositi bordo dres

Adnan Beganović

Emir Hadžić je za samo godinu dana postao ljubimac navijača Sarajeva, iako je u bliskoj prošlosti nosio dres Željezničara. No, svojim odnosom prema bordo dresu "kupio" je navijače Sarajeva za sva vremena.

U bordo dresu Hadžić se nikad nije štedio, u svakom susretu je ostavljao srce na terenu, što su znali cijeniti i navijači, ali i čelnici kluba koji su učinili sve što je u njihovoj moći kako bi produžili ugovor sa Hadžićem. 

Danas je i definitvno postalo jasno da Hadžić napušta Sarajevo, a za ovaj klub iskusni napadač ima samo riječi hvale.

"Odlazim teška srca, ali moram misliti na svoju egzistenciju. Bila mi je velika čast nositi dres velikog kluba kao što je Sarajevo. Želim se zahvaliti svima, trenerima, čelnicima kluba na čelu sa Dinom Selimovićem, navijačima, kao i svojim saigračima. Teško mi je, ali život ide dalje. Sarajevu i ljudima koji vode klub želim mnogo sreće u budućnosti i uvjeren sam da će istrajati u svojim namjerama, odnosno da će od Sarajeva napraviti respektabilan evropski klub", za SportSport.ba je izjavio Hadžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni napadač još uvijek nije siguran gdje će nastaviti karijeru, odnosno biće to u inostranstvu, no ni sam ne zna u kojem klubu.

"Imam nekoliko ponuda iz inostranstva i prihvatit ću onu najpovoljniju. Do kraja iduće sedmice znat će se gdje nastavljam karijeru", zaključuje Hadžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.