Hadžić između Sarajeva i Čelika

Hadžić između Sarajeva i Čelika

Nakon što je imao odličnu sezonu iza sebe, Emir Hadžić je napunio akumulatore za sljedeću sezonu, u kojoj će najvjerovatnije nastupati za Sarajevo ili Čelik.

Još nije siguran gdje će nastaviti karijeru, jer tek treba da riješi svoj status u Grčkoj.

"Baš mi je dobro došao ovaj odmor, sada sam potupno spreman za pripreme. Još ne znam za koga ću nastupati u narednoj sezoni. Idem za Grčku na sastanak sa svojim klubom, sa kojim imam još uvijek važeći ugovor. Ali, oni meni duguju dosta novca iz prošle sezone, tako da ću tražiti raskid ugovora", kaže Hadžić.

"Nakon toga se vjerovatno vraćam u Bosnu i Hercegovinu i tu ću nastaviti karijeru. Do sada sam obavio razgovor sa Sarajevom, gdje me je zvao Senad Merdanović. Mogu reći da je razogvor bio konkretan. Lako bi se moglo desiti da karijeru nastavim na Koševu, jer vidim da prave dobru ekipu. Zvali su me i iz Čelika, pa ćemo vidjeti kako će teći daljni razgovori. Uglavnom, ovih dana ćemo znati kome ću pristupiti", dodao je Emir Hadžić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.