Napadač bordo momčadi za SportSport.ba

Hadžić: Jedini cilj mi je pobjeda Sarajeva

Uoči jubilarnog 100. vječitog derbija, razgovarali smo sa napadačem Sarajeva i drugim strijelcem dosadašnjeg toka prvenstva, Emirom Hadžićem, koji je optimista pred subotnji duel gradskih rivala.

"Prije svega, to je derbi, najljepša i najvažnija utakmica u sezoni. Davno sam igrao za Željezničar, sada sam u Sarajevu i svim srcem ću igrati za Sarajevo. Jedini cilj mi je pobjeda Sarajeva", rekao je Hadžić za SportSport.ba, dodavši:

 

"Najvažnije je da mi kao ekipa pobjedimo tu utakmicu, a sada ako ja budem strijelac biće mi posebno drago. Uopšte to nije važno, najvažnije je da pobijedimo tu utakmicu i uzmemo nova tri boda protiv direktnog konkurenta za osvajanje jesenje titule".

 

Napadač bordo momčadi se potom osvrnuo na protivnika, a i prednosti njegove ekipe u odnosu na Plave sa Grbavice.

 

"Kvalitetom smo tu negdje. Dvije najkvalitetnije ekipe u Premier ligi koje će se do kraja boriti za titulu. Mislim da u ovom trenutku mi igramo malo bolje i mislim da smo malo kvalitetniji, rekao je Hadžić te je na kraju poslao poruku svim navijačima.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pozivam sve navijače da dođu u što većem broju i da nas isprate do nove pobjede".

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.