Hadžić nakon žrijeba Kupa: Favoriti smo, ali nema opuštanja

Koordinator za sportski segment FK Sarajevo

Hadžić nakon žrijeba Kupa: Favoriti smo, ali nema opuštanja

Fudbaleri Sarajeva u šesnaestini finala Kupa Bosne i Hercegovine igrat će protiv NK Ljubuški.

Svoje viđenje današnjeg žrijeba dao je i koordinator sportskog segmenta tima s Koševa Emir Hadžić.

"Prije svega moram reći da moramo biti zadovoljni jer od ove godine imamo poludirigovani žrijeb koji kaže da se ne možemo sresti sa premijerligašem u ovoj fazi. Mislim da je to jedna dobra stvar. Što se tiče samog izvlačenja i našeg protivnika, mislim da smo mi favoriti u ovom meču jer smo i aktuelni osvajači Kupa, ali to ne mora ništa značiti ako maksimalno ozbiljno je shvatimo ovaj meč i našeg rivala. Svi smo svjesni da u Kupu uvijek može da dođe do iznenađenja, ali mi ćemo učiniti sve da se to ne dogodi nama. Ne očekuje nas sigurno lagan meč, moramo se maksimalno skoncentrisati", kazao je Hadžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi