Prvi strijelac Premijer lige pred duel sa Olimpicom

Hadžić: Ne smije nam se dešavati da igramo kao u Srebreniku

Edmir Škorić

Sarajevo će u subotu odigrati derbi susret 19. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine. Na stadionu Asim Ferhatović Hase nakon neugodnog remija u Srebreniku gostovat će Olimpic. 

"Katastrofalno izdanje u Srebreniku, katastrofalna igra, mogu samo da kažem da nismo zaslužili pobjedu i da je remi najrealniji rezultat. To nam se ne smije dešavati," riječi su Hadžića. 

 

"Olimpic je odlična ekipa, koja je treća na tabeli. Sigurno da neće biti lagana utakmica, očekuje nas pravi derbi i očekujem jako dobru utakmicu pravi derbi i našu pobjedu," rekao je Hadžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Na konstataciju da je najbolji strijelac Premijer lige Bosne i Hercegovine Hadžić je rekao: "Ja ću se potruditi da ostanem na tom mjestu, ali je najvažnije da mi pobjeđujemo, a ko će postizati golove to je manje važno," rekao je Hadžić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.