Hadžić: Nećemo se braniti, igrat ćemo za gol više

Sarajevo ne želi samo čuvati gol prednosti

Hadžić: Nećemo se braniti, igrat ćemo za gol više

A. Haznadarević

FK Sarajevo u četvrtak igra sasvim sigurno najvažniji meč sezone, te iako u Podgoricu dolazi sa prednošću iz prvog susreta, jedinog bh. predstavnika u evropskim takmičenjima očekuje težak zadatak.

Toga je svjestan i napadač tima sa Koševa Emir Hadžić, koji je ipak priznao je da se njegova momčad ne planira braniti u uzvratnom meču 3. pretkola Evropske lige, već će uraditi sve da još više poveća postojeću prednost.

"Imamo pomalo varljiv rezultat i mi moramo postići gol. Međutim, na Koševu smo pokazali da smo bolja ekipa i zbog toga u Podgorici idemo na pobjedu. Na našem terenu smo imali mnogo šansi za gol, a protivnik je pogodio iz samo jedne. Iako ćemo tražiti gol, moramo paziti i na našu mrežu", smatra Hadžić, koji je ubijeđen da će ljubitelji bordo boje u četvrtak ponovo slaviti:

"Mi smo favoriti i siguran sam da ćemo proći. Nećemo se braniti, radije ćemo igrati tako da damo gol više", zaključio je Hadžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije