Hadžić: Nemam namjeru stati!

U subotu navijači igraju protiv Hadžića, Husejinovića...

Hadžić: Nemam namjeru stati!

A. Haznadarević

Kao što je najavljeno iz Titove 38/b, u subotu se održava "Bordo day". Početak novog projekta FK Sarajevo zakazan je za 12 na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović i tu će biti postavljeni razni štandovi, na kojima će navijači kluba moći postati aktivni čalnovi, učlaniti svoje najmlađe u omladinski pogon, kao i mnoge druge zanimljivosti.

Ono što je posebno zanimljivo jeste druženje sa prvotimcima bordo kluba. Izvođenje penala golmanima Bandoviću i Abdihodžiću, te mali fudbal protiv Hadžića, Husejinovića, Sesara, Torlaka i drugih igrača, zasigurno će biti odlično prihvaćeni od strane navijača.

Saznajemo da trenutno prvi strijelci lige, Hadžić i Belošević, nemaju namjeru dopustiti pad forme. Naprotiv, najavljuju da će nastaviti tresti mreže i u subotu, na "Bordo day"-u.

"Nemam namjeru stati. Ušao sam u željenu formu i žao mi je što će i naši navijači to osjetiti.", kazao je kroz smijeh Emir Hadžić za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.