Imao je nešto da kaže sudijama

Hadžić nezadovoljan suđenjem

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva vode sa 2:1 na Grbavici protiv Željezničara nakon prvog poluvremena.

Iako imaju prednost u taboru bordo tima nisu bili zadovoljni suđenjem. To se posebno odnosi na sportskog direktora Emira Hadžića koji je imao nešto da kaže sudijama.

Igrači Sarajeva su prvo opkolili sudije, a onda je Hadžić htio da dođe do njih i nešto im kaže dok su ga redari na terenu pokušali zaustaviti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bebi
ma ovo samo kod nas ima da svako ulijeće na terene kako mu cejf i lafo sudija autoritet a balavci tom istom sudiji psuju mater i unose se u facu; zamislite da jednom Kolini se neko ovako obratio?!? Uzas
11 1
djetesadrine
Najlosija karika je sudija na terenu, covjek nezna sta svira daje kartone n’a pogrenu stranu
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi