Hadžić: Nismo smjeli podcijeniti Hibernians

Novi napadač tima sa Koševa za SportSport.ba

Hadžić: Nismo smjeli podcijeniti Hibernians

Fudbalski klub Sarajevo je u jučerašnjoj utakmici savladao sa 5:2 ekipu Hiberniansa sa Malte, a ovu utakmicu će zasigurno pamtiti i napadač Emir Hadžić koji je u svom debiju u bordo dresu postigao i svoj prvijenac te je pokazao da će zasigurno biti kvalitetno pojačanje.

Hadžić je kako kaže u razgovoru za SportSport.ba prezadovoljan kako su stvari ispale s obzirom da je tek stigao u klub te da se nije nadao debiju.

 

"Sarajevo je veliki klub i prelijep osjećaj je bio postići pogodak. Stigao sam prije par dana, odradio sam par treninga i nisam mislio da će papirologija biti gotova i da ću ja moći nastupiti, ali je sve ispalo najbolje moguće za mene i za klub", kazao je Hadžić na početku razgovora te se osvrnuo i na kompletnu jučerašnju utakmicu.

 

"Potcijenili smo Hibernians. Nismo to smjeli uraditi. Nakon prvog pogotka koji je došao rano, mislio sam da ćemo dobiti sa velikom razlikom. Ipak oni su nas iznenadili, postigli su dva gola i ispostavilo se da danas svako igra fudbal i da je teško nekoga dobiti sa 3:0, 4:0. Međutim u nastavku smo se sabrali i naš kvalitet je došao do izražaja", istakao je novi napadač tima sa Koševa te je također za naš portal prokomentarisao eventualnog  protivnika u narednom kolu, ekipu Levskog.

 

"Rano je još razmišljati o toj utakmici. Moramo prvo završiti posao na Malti. Levski je svakako odličan tim sa višemilionskim budžetom, i neće biti lako ukoliko budemo igrali protiv njih. Već godinama su jedna od najboljih ekipa u Bugarskoj. Ipak i mi imamo odličnu ekipu i opet, danas svako igra fudbal i nikoga se ne smije potcijeniti", kazao je sjajni napadač koji je također prokomentarisao atmosferu, ambicije i mogućnosti kluba u predstojećoj sezoni te se također osvrnuo i na period proveden u Željezničaru i Čeliku.

 

"Momci u klubu su me sjajno primili. Poznajem ih dosta jer sam nastupao za Čelik i Željezničar. Smatram da imamo kvalitetnu ekipu, jednu od najboljih u Premijer ligi, koja će se ove sezone boriti za duplu krunu. Jednostavno, tako moramo razmišljati", kazao je Hadžić dodavši na kraju razgovora za SportSport.ba:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"U Željezničaru sam kao i u Čeliku proveo jedan prelijep period svoje karijere. Ipak ja sam profesionalac i dat ću sve od sebe za pobjedu svog tima. Nema mjesta emocijama. Nadam se da će moj boravak u Sarajevu biti još ljepši nego u drugim timovima Premier lige za koje sam nastupao".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.