Hadžić oduševljen nagradom Ismir Pintol
Damir Hadžić

Navijači Sarajeva odali priznanje svom napadaču

Hadžić oduševljen nagradom Ismir Pintol

Kako se to i očekivalo, fudbaleri Sarajeva su na stadionu „Asim Ferhatović Hase“ sa visokih 4:0 savladali Posušje i došli nadomak osvajanja pozicije na tabeli koja naredne sezone vodi u evropske kupove.

Borac i Slavija su u Banja Luci remizirali 1:1, što je otvorilo vrata klubu sa Koševa da na kraju sezone osigura četvrto ili treće mjesto, a po nekim računicama Sarajevo na kraju sezone u Premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine može biti čak i drugo.

Na ruku nam je u potpunosti išao rezultat iz Banja Luke gdje su remizirali Borac i Slavija. Međutim, još je rano za kalkulacije jer ima još jedno kolo do kraja. Sve u svemu, zadovoljan sam našom igrom, pa i trenutnom pozicijom na tabeli“, kazao je napadač Sarajeva Damir Hadžić.

Hadžiću je uoči susreta sa Posušjem dodijeljen trofej „Ismir Pintol“, kojeg tradicionalno navijači kluba sa Koševa dodijeljuju svom najborbenijem fudbaleru.

Da budem iskren, trofej 'Ismir Pintol' mi je nešto najdraže što sam u životu dobio. Zaista se radujem što su mi navijači priredili toliku čast i dodijelili mi takvo priznanje. S obzirom na to da se znam kakvog je karaktera ta nagrada i da je dodijeljuju najbolji navijači na bh. prostoru, još mi je draže“, dodao je Hadžić.

Sarajevo će ovjeru evropske karte tražiti u narednom kolu, kada bordo tim gostuje kod komšija u Lukavici, kod ekipe Slavije, koja je već siguran član euro-kupova iduće sezone.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.