Nekadašnji golman Želje čuva mrežu Mladosti

Hadžić: Pobijediti Željezničar i napredovati na tabeli

D. Kurbegović

Golman Mladosti iz Kaknja, 27-godišnji Adnan Hadžić odlično brani u ovoj sezoni, te je jedan od najzaslužnijih što njegova ekipa u posljednjim utakmicama ne zna za poraz.

Bivši golman Zrinjskog, Željezničara i Slobode danas će biti posljednja prepreka za napadače kluba s Grbavice, a u razgovoru za SportSport.ba Adnan Hadžić govorio je o važnosti današnje utakmice, očekivanjima u nastavka sezone i svojim odbranama u Mladosti.

"U prvih pet kola smo sigurno zaslužili više bodova sigurno, no platili smo danak neiskustvu. Sad nam dolazi Željezničar, sigurno jedan od najboljih ekipa u našoj ligi, pokazali su u Evropi da imaju kvalitet. Loše su startali u prvenstvu, ali se polako dižu i očekujem sjajnu utakmicu jer su ovo utakmice koje igrači najviše žele da igraju. Biće pun stadion i vjerujem da možemo ostati neporaženi", nada se Hadžić.

Branio je za Željezničar jednu sezonu, koja će mu ostati u lijepom sjećanju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Učinit ćemo sve da pobijedimo Željezničar, drago mi je što sam bio član kluba s Grbavice. Proveo sam jednu sezonu u Želji i svakako da mi je ta sezona ostala u lijepom sjećanju. Imam ddosta prijatelja u protivničkom taboru, ali na terenu ćemo sve učiniti da dođemo do prve pobjede. Ko god je pratio Mladost, vidio je da nam fali ono nešto. Ovo nam je prva sezona u Premijer ligi i potrebna nam je prva pobjeda kako bismo napravili prekretnicu i iskorak. Bićemo onda bolji, a nadam se da ćemo pobijediti Željezničar i napredovati na tabeli", kazalo je za SportSport.ba Hadžić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.