Hadžić: Ponosni smo na sezonu koja je iza nas

Trener Podrinja nakon velikog uspjeha

Hadžić: Ponosni smo na sezonu koja je iza nas

D. Vejo

Fudbaleri Podrinja iz Janje ispisali su nove stranice istorije ovog kluba tokom takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske sada već minule sezone.

Sezonu su okončali na sjajnom drugom mjestu odmah iza banjalučkog Borca koji je kao prvoplasirani tim obezbjedio učešće u eliti, te su tako iza sebe ostavili prošlogodišnje premijerligaše poput zvorničke Drine, Rudara iz Prijedora, Slavije iz Istočnog Sarajeva i ostalih.

Za kraj šampionata, Podrinje je svojim navijačima podarilo najljepši mogući poklon, nova ujedno i posljednja tri boda.

"Željeli smo da se revanširamo Drini za poraz u Janji. U svom naumu smo i uspjeli. Slavili smo sa 1:2 i tako obradovali sve naše navijače. Ostvarili smo veliki uspjeh, sada se okrećemo odmoru, a onda kreću pripreme za novu sezonu", ističe trener Podrinja, Senad Hadžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi