Hadžić: Protiv manjih ekipa lošije igramo
Miljenik navijača bordo tima

Strijelac odlučujućeg gola protiv Sloge iz Doboja

Hadžić: Protiv manjih ekipa lošije igramo

Sarajevo je u dosta lošoj utakmici u Doboju protiv Sloge došlo do minimalne pobjede od 1:0. Strijelac odlučujućeg gola bio je miljenik navijača bordo tima, Damir Hadžić.

Hadžić u razgovoru za naš portal ističe da je bordo tim ovu utakmicu morao dobiti sa dva-tri gola razlike, bez obzira što je igrao kombinovani tim i što je bilo teško vrijeme za igru.

"Obično, protiv manjih ekipa ne pružamo dobre partije. Možemo biti zadovoljni prolazom, ali igrom nikako. Igru moramo dosta popraviti. Igrao kombinovani sastav, bilo je igrača koji dugo nisu igrali. Bilo je i teško vrijeme za igru. Međutim, ništa od toga nam ne može biti izgovor. Morali smo dobiti utakmicu sa dva-tri gola razlike", rekao je Hadžić u razgovoru za SportSport.ba.

"Nadam se da ćemo što prije popraviti igru. Od ovoga jučer gore ne može biti. Opet kažem, najbitnije je da smo pobijedili. Bolje je loše odigrati, ali pobijediti, nego dobro odigrati i izgubiti", dodao je veznjak bordo tima i veliki miljenik navijača.

Plasman u osminu finala Kupa BiH izborili su: Sarajevo, Željezničar, Borac, Čelik, Široki Brijeg, Zrinjski, Velež, Zvijezda, Olimpic, GOŠK, Rudar Prijedor, Slavija, Branitelj, Rudar Kakanj, Mramor i Krajišnik. Hadžić ističe da je svejedno protiv koga će bordo tim igrati u nastavku.

"Sve ekipe koje su prošle dalje su izjednačene. Ne trebamo gledati protiv koga igramo. Moramo gledati samo na sebe i da popravimo igru. Sarajevo je uvijek bolje igralo protiv jačih ekipa, koje žele da se nadigravaju", ističe Hadžić u razgovoru za naš portal.

"Veoma mi je drago što je povreda iza mene. Osjećam se dobro. Igram pomalo i polako se vraćam. Treba mi još utakmica", dodao je Hadžić za kraj razgovora.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.