Hadžić proziva u nedjelju

Podrinje uskoro pali svoje motore

Hadžić proziva u nedjelju

D. Vejo

Ekipa Podrinja iz Janje ispisala je lijepu fudbalsku priču prošle sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Iako su šampionat počeli pod etiketom autsajdera, tim kojeg sa klupe predvodi iskusni stručnjak Senad Hadžić svim bivšim premijerligašama uzeo je mjeru.

Mnogi su se plašili gostovanja u Janji, jer je Podrinje pred domaćom publikom igralo dosta kvalitetan fudbal. Nakon posljednjeg sudijskog žvižduka koji je označio kraj sezone, ekipa iz Janje završila je na drugoj poziciji odmah iz aktuelnog šampiona Borca.

Nakon kratke pauze, Podrinje ponovo pali svoje motore. Naime, Hadžić će prozivku obaviti u nedjelju, a cjelokupne pripreme održaće se na domaćem terenu.

Međutim, igrački kadar će od predstojeće sezone biti nešto drugačiji nego što je to slučaj bio do sada, imajući u vidu da je ekipu napustilo čak pet imena, od kojih je većina pojačala Zvijezdu 09 iz Etno sela Stanišići.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi