Hadžić se priključio pripremama

Vijesti sa Tušnja

Hadžić se priključio pripremama

Nekadašnji fudbaler Sarajeva i ljubimac navijača bordo momčadi, Damir Hadžić, priključio se pripremama tuzlanske Slobode.

Dobre vijesti za Darka Vojvodića, izgleda, stižu sa svih strana. Naime, Samir Jogunčić jutros je uspješno operisao preponu. Defanzivac tuzlanskog premijerligaša osjeća se dobro i trenutno se nalazi u tuzlanskoj bolnici.

Podsjetimo, nastavak takmičenja u Premijer ligi zakazan je za treći mart. Damir Hadžić će odmah u uvodnom kolu nastavka imati priliku da zaigra protiv svoje bivše ekipe, jer će Sloboda dočekati momčad sa Koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.