Hadžić: Vjerujem u prolaz

Optimizam u redovima bordo momčadi

Hadžić: Vjerujem u prolaz

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva vratili su se iz Švedske prezadovoljni prikazanom igrom, ali i rezultatom koji ostavlja nadu za prolaz u 4. pretkolo Evropske lige.

Švedski Helsingborg slavio je sa 2:1, a strijelac zlata vrijednog pogotka u gostima bio je Damir Hadžić, koji je za SportSport.ba istakao:

„Prezadovoljan sam rezultatom i našom igrom. Ispoštovali smo zamisli našeg trenera, ostavili srce na terenu, pa samim tim, dobar rezultat nije mogao izostati. Možda ostaje žal i za nekim povoljnijim rezultatom, ali sve u svemu, moramo biti zadovoljni. Malo sam razočaran suđenjem, doista me čudi da se na evropskom nivou onako sudi. Da nas sudije pokradu u utakmicama Premijer lige BiH, onda bi to mogao shvatiti, ali na utakmici Evropske lige, e to mi nikako ne ide u glavu.“

Bordo momčad obradovala je sve svoje vjerne navijače i sigurno je da popularne Horde Zla sa velikom nadom očekuju četvrtak i revanš susret na ispunjenim tribinama Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović – Hase“.

„Sinoćnja utakmica pokazala je da se možemo nositi sa švedskom ekipom. Istina je da imaju nekoliko vrhunskih igrača, ali mislim da možemo proći dalje. Recept je isti kao i u prvom meču. Jednostvano moramo dati sve od sebe i onda rezultat neće izostati. Uz veliku podršku naših navijača i našu borbenost, siguran sam da Helsingborg nema šta tražiti u Sarajevu“, rekao je Damir Hadžić.

Dio sinoćnje atmosfere osjetite kroz fotogaleriju koju su nam ljubazno ustupil urednici portala www.bosna-express.net.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.