Hadžić: West Ham? Iskreno, ne znam ništa o tome

Reprezentativac BiH za SportSport.ba

Hadžić: West Ham? Iskreno, ne znam ništa o tome

Prema pisanju engleskog Daily Stara, bh. reprezentativac Anel Hadžić nalazi se na listi želja čelnika West Hama. 

Trener trenutno sedmoplasiranog tima Premier lige navodno u Hadžiću vidi kvalitetno rješenje u veznom redu, ali naš fudbaler u izjavi za SportSport.ba istakao je da ne zna ništa o interesu Čekićara. 

"Iskreno, o interesu West Hama ne znam ništa. Već i ranije dovodio sam se u vezu s engleskim klubovima, međutim, konkretnih ponuda nema", javio se Hadžić iz Graca, te dodao:

"Neće nikakva katastrofa biti i da ostanem u Sturmu. Ovdje mi je mnogo lijepo, sad su nam ambicije da se domognemo druge pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Vjerujem da ćemo uspjeti u tome", zaključio je Hadžić koji je od ponedjeljka u trenažnom procesu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.