Hadžić: Željezničar je korak naprijed u mojoj karijeri

Sutra stiže na Grbavicu

Hadžić: Željezničar je korak naprijed u mojoj karijeri

D. Kurbegović

Nakon što je SportSport.ba objavio da je bivši golman Zrinjskog vjerovatno od sutra novi član prvaka naše zemlje ekipe Željezničara,  kontaktirali smo Adnana Hadžića koji je potvrdio naše pisanje o dolasku na Grbavicu.

"Danas sam bio sa šefom stručnog štaba Amarom Osimom sa kojim sam imao lijep razgovor, koji je završen pozitivno na obostrano zadovoljstvo. Dogovorili smo se da spremim stvari kod kuće i sutra dođem na Grbavicu kako bih potpisao ugovor sa Željezničarom. Ukoliko se nešto nepredviđeno ne desi od sutra sam igrač Željezničara i putujem sa ekipom na pripreme u Mrkonjić Grad", ističe za SportSport.ba 26-godišnji golman, dodavši:

"Sigurno je da je Željezničar korak naprijedu mojoj karijeri. Braniti za ekipu koja godinama dominira u našem nogometu je svakako privilegija, ali uvijek sam vjerovao u svoje kvalitete i na pripremama ću se pokušati nametnuti kako bi izborio jedinicu na golu. Vjerujem da ću u novom klubu doživjeti potpunu afirmaciju, te dati svoj doprinos u učešću u Ligi prvaka", završio je razgovor za naš portal bivši golman kakanjskog Rudara te, Zrinjskog iz Mostara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.