Hadžića želi Real, on ostaje u Herculesu

Hadžića želi Real, on ostaje u Herculesu

Adnan Beganović

Mladi bosanskohercegovački fudbaler Eldin Hadžić, koji trenutno brani boje španjolskog drugoligaša Herculesa, prema pisanju španjolskih medija nalazi se na meti velikog Reala.

Prema pisanju internet portala tribafootballa veliki Real Madrid mladog bh. internacionalca motri još od ljeta prošle godine, a navodno su iz "kraljevskog" kluba stupili u kontakt sa Eldinovim menadžerom kako bi pokušali realizirati transfer.

Međutim, čelni ljudi Herculesa ponudili su Hadžiću novi ugovor u trajanju od tri godine u kojem će biti ugrađena odštetna kaluzula u visini od 5 miliona eura, koji je prema pisanju španjolskih medija bh. internacionalac i prihvatio te će na isti staviti potpis u nekoliko narednih dana.

U jesenjem dijelu sezone Hadžić je igrao za mladi tim Heraclesa za koji je postigao 17 pogodaka, a pripreme za nastavak prvenstva odradio je sa prvim timom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.