Hadžiđulbić dolazi, Škoro opet na Koševu

Sjajne vijesti za bordo navijače

Hadžiđulbić dolazi, Škoro opet na Koševu

Adnan Beganović

Novi trener Sarajeva, Jirži Plišek, danas je sa svojim izabranicima odradio prvi trening, a čelni ljudi Sarajeva, naravno uz saglasnot češkog stručnjaka slažu igračku križaljku za narednu sezonu.

Tako je već uspostavljen kontakt sa golmanom Emirom Hadžiđulbićem, koji će najvjerovatnije ovih dana potpisati ugovor sa Sarajevom, a  pored toga očekuje se dovođenje još nekoliko provjerenih igrača.

SportSport.ba saznaje da bi večeras mogao biti postignut i konačan dogovor sa jednim od najboljih igrača Sarajeva u posljednjih desetak godina Alenom Škorom.

Međutim, ni to nije sve jer kako saznajemo u  toku su pregovori sa još jednim igračem, koji  bi prema našim izvorima također treba biti veliko pojačanje za bordo momčad.

Podsjetimo, dogovorena je saradnja i sa Šćepanovićem i Kojaševićem, dok se Arsenijević nalazi u Azerbejdžanu i ukoliko tamo ne pronađe angažman najvjerovatnije će se vraatiti u Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.