Bez dernečenja i ludog provoda: Bh. reprezentativac prve sate nove godine proveo na terenu!

Forma prioritet

Bez dernečenja i ludog provoda: Bh. reprezentativac prve sate nove godine proveo na terenu!

Admin Čaušević

Zbog pandemije koronavirusa posljednja Nova godina je bila drugačija od ostalih, pa su mnogi "najluđu" noć proveli organizujući privatne zabave. 

Čini se da Dennis Hadžikadunić (22) za razliku od svojih vršnjaka nije dernečio i partijao već je imao drugih prioriteta.

Naime, kao što je i objavio na društvenim mrežama talentovani štoper je prve dane 2021. godine proveo na terenu.

Postavio je fotografiju s jednog od terena u Malmeu gdje provodi odmor, a zatim je otišao u dvornu da igra padel, sport sličan tenisu.

Inače, prvenstvo Rusije se nastavlja tek krajem februara pa će bh. reprezentativni štoper imati priliku da uživa još neko vrijeme u odmoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi