Hafizović još četiri godine u Krajišniku
Hafizović želi Krajišnik uvesti u Prvu ligu FBiH

Zenički stručnjak u Velikoj Kladuši

Hafizović još četiri godine u Krajišniku

Kemal Hafizović, zenički trener, koji je na ljeto prošle godine potpisao jednogodišnji ugovor sa NK Krajina, drugoligašem iz Velike Kladuše, u ovom klubu ostaće i naredne četiri godine.

U klubu su zadovoljni radom zeničkog stručnjaka koji se sa Krajišnikom bori za ulazak u Prvu ligu Federacije BiH, pa su odlučili da vijernost produže na duže period, a osnovni Hafizovićev zadatak biće stvaranje stabilnog fudbalskog kolektiva.

„Prezadovoljan sam uslovima u Velikoj Kladuši, a moji „poslodavci“ Admil Mulalić, načelnik Opštine i Husejin Hadžić, predsjednik kluba imaju ambicije da stvre respektabilan fudbalski kolektiv, koji će mnogo značiti na fudbalskoj mapi BiH. Vjerujem da ćemo napraviti pravi posao“, rekao je Hafizović.

Inače, Velika Kalduša je poznat „rasadnik“ fudbalskih talenata. U Krajišniku su svoje prve fudbalske korake napravili Adis Nurković, golman Travnika i sada već standardni A reprezentativac BiH, te Sanid Mujakić, mladi reprezentativac naše zemlje koji nosi dres premijerligaša iz Laktaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.