Hagi: Neću se ja Misimoviću izvinjavati

Sukob u Galatsarayu ne jenjava

Hagi: Neću se ja Misimoviću izvinjavati

Trener turske ekipe Galatasaraya George Hagi rekao je da nema ništa novo što se Zvjezdana Misimovića tiče, odnosno kako se on još neće vratiti u ekipu.

Nakon susreta sa Kasimpasom u okviru fudbalskog prvenstva turske, domaći novinari pitali su legendu rumunskog fudbala šta je sa Zvjezdanom Misimovićem.

"Nema ništa novo. Nemam o čemu pričati kada je o Misimoviću riječ", rekao je Hagi.

Rumunski trener nalazi se pod pritiskom javnosti i navijača Galatsaraya da pokuša riješiti razmirice sa reprezentativcem BiH, ali...

"Nisam ja kriv što se sve ovo desilo. Zašto bih se ja njemu izvinjavao?", zapitao se Hagi.

S obzirom na pravila UEFA, Galatsaray ne može prodati Misimovića prije kraja ove sezone, a teško je za očekivati da će agi još dugo držati u drugoj ekipi igrača koji je plaćen osam miliona eura. To mu, naravno, neće dopustiti uprava turskog kluba, koja je Misimovića skupo platila da bi on igrao u drugoj ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.