Hagi: Real Madrid je favorit večeras

Rumun o večerašnjem duelu

Hagi: Real Madrid je favorit večeras

Bivši član madridskog Reala i turskog Galatasaraya, Rumun Gheorge Hagi vjeruje da će Madriđani proći u naredni krug takmičenja. 

Real će večeras na svom terenu dočekati Galatasaray u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka. "Real je favorit, nema sumnje. Nalaze se u odličnoj formi i borit će se za trofej Lige prvaka," riječi su Hagija koji je dodao: 

 

"Real, ili Barcelona, ko će osvojiti Ligu prvaka? Slomljeno mi je srce. Igrao sam u oba kluba i bila mi je velika čast da budem u redovima oba kluba i da budem dio velike historije ovih velikana," riječi su Rumuna. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.