Hairlahović: Sretan sam što sam u Radniku, vjerujem da ću se nametnuti

Došao na posudbu iz Zrinjskog

Hairlahović: Sretan sam što sam u Radniku, vjerujem da ću se nametnuti

Ismar Hairlahović u nastavku sezone će boraviti na posudbi u Radniku iz Bijeljine, saopštio je bh. prvak Zrinjski prije dva dana.

Ovaj vezni fudbaler se već priključio novom klubu te je odmah poručio kako je veoma sretan što je stigao u Bijeljinu.

"Zaista sam sretan zbog dolaska u Radnik. Vjerujem da ću se svojim igrama nametnuti treneru Mladenu Žižoviću u konkurenciji za prvi tim. Radnik je u posljednje četiri godine doživio ekspanziju, stabilan je premijerligaš i to je karakteristično za ovaj tim", poručio je Hairlahović.

U našoj zemlji Hairlahović je pored Zrinjskog igrao još za Slobodu iz Tuzle, dok je profesionalnu karijeru započeo u Hrvatskoj gdje je prethodno nosio dresove Hajduka i Dugopolja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Radnik je prvi dio sezone u Premijer ligi završio na 7. poziciji, a Hairlahović će sigurno dodatno pojačati konkurenciju u veznom redu ekipe.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi