Hajdarović: Imperativ Čelika je naša šansa

Najbolji pojedinac meča između Veleža i Leotara

Hajdarović: Imperativ Čelika je naša šansa

Alidin - Dino Hajdarović bio je najbolji pojedinac na utakmici Veleža i Leotara igranoj u subotu u Mostaru.

Napadač Veleža postigao je prvi gol za Velež, dok mu je kod trećeg pogotka Mostaraca pripala uloga asistenta.

"Zadovoljan sam formom i igrom protiv Leotara. Kao tim smo se tražili tokom prvih pola sata igre, ali je kasnije sve došlo na svoje. Postigli smo tri pogotka i odigrali po volji navijača, iako vremenske prilike ni ovog puta nisu išle na ruku akterima meča," kaže Hajdarović.

Nakon Leotara, Velež će gostovati na Bilinom polju, prvi put nakon rekonstrukcije našeg reprezentativnog stadiona.

"U prošloj smo sezoni poraženi na Kamberović polju iako smo dobrim dijelom utakmice parirali Čeliku. Nadam se da ćemo ovog puta odigrati još kvalitetnije te ostvariti pozitivan rezultat. Čelik još uvijek nije ostvario niti jednu pobjedu, pod imperativom su što je za nas dobra stvar pred ovaj meč. Nadam se da ćemo sve to znati iskoristiti," dodao je Hajdarović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.