Hajdić pred gostovanje u Jelah: Očekuje nas teška utakmica

Derbi kola igra se u subotu

Hajdić pred gostovanje u Jelah: Očekuje nas teška utakmica

Samir Mlaćo

Jedini meč 5. kola Druge lige Centar u subotu igraju Borac iz Jelaha i NK Moševac. Radi se definitivno u derbiju kola, oba tima su u dobroj formi i očekuje se kvalitetna utakmica.

U Moševcu prezadovoljni otvaranjem sezone. Nalaze se na drugom mjestu, a izborili su i plasman u šesnaestinu finala Kupa BiH. Tamo su za rivala dobili kakanjski Rudar. Taj meč se igra u srijedu, pa su u ovom ambicioznom drugoligašu prvo fokusirani na sutrašnji meč.

"Očekuje nas vrlo teška utakmica. U dobroj smo formi, bod bi nam mnogo značio u Jelahu, ali kao i u svakoj drugoj utakmici mi idemo na tri boda", ističe Belmin Hajdić, napadač NK Moševac.

"Imamo mnogo težak raspored. Uzeli smo dosta bodova na otvaranju sezone, tempo jeste težak, ali imamo dobar roster igrača. Svi smo spremni, vrijedno se radi i svi imamo isti cilj, a on je izaći iz svake utakmice kao pobjednik", dodao je Hajdić.

Meč u Jelahu igra se sa početkom u 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti