Hajduk demantuje prelazak Damira Rovčanina

Napadač plavih ostaj u Sarajevu

Hajduk demantuje prelazak Damira Rovčanina

Damir Rovčanin, kako se to činilo, bio je na pragu prelaska iz sarajevskog Željezničara u Hajduk, ali sa Poljuda je stigao demant ovih navoda.

Prema jednoj verziji, Rovčanin je trebao pojačati redove splitskog kluba, ali je najveća prepreka realizaciji transfera bila navodna odšteta od 150.000 koliko je tražio Željezničar.
 
- Nismo razgovarali o Rovčaninu, očigledno neko želi preko našeg kluba podići cijenu svom igraču - rekao je sportski direktor Hajduka iVan Buljan za 24sata.

- Ovoga puta sam provjerio sa direktorom Fiorentinijem, taj igrač stvarno ne dolazi. Imate dva demantija - dodao je Buljan.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.