Hajduk i OFK Beograd upisali pobjede

Jelen Super liga

Hajduk i OFK Beograd upisali pobjede

Adnan Beganović

Sa današnja dva susreta kompletirano je 4. kolo srbijanske Jelen Super lige. U obje utakmice slavile su domaće momčadi i to indentičnim rezultatom sa 2:1. OFK Beograd bio je bolji od Rada, dok je Hajduk iz Kule bio bolji čačanskog Borca.

Mali beogradski derbi bolje su optvorili fudbaleri Rada, koji su golom Stojiljkovića sa minimalnom prednošću otišli na odmor-

Međutim, u drugom dijelu su Romantičari sa Karaburme uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist. Prvo je Purović poravnao u 54. minuti, da bi dvanaest minuta prije kraja Mijić pogodio za 2:1.

Treba istači da je u redovima Romantičara sa Karaburme od prve minute igrao i nekadašnji fudbaler Veleža Amar Osmanagić

Najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela srbijanskog prvenstva, Hajduk iz Kule, nastavio je sa dobrim igrama i pobjedama. Naime, Kuljani su danas bili bolji od Borca iz Čačka. Gosti su poveli u 61. minuti preko Damjanovića, no domaći golovima Hadžibulića dolaze do pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.