Hajrović: Arsenal je prava sredina za mene

Hajrović: Arsenal je prava sredina za mene

Adnan Beganović

Mladi švicarski reprezentativac i igrač Arsenala koji je u nekoliko navrata izrazio želju da igra za naš nacionalni tim, Sead Hajrović, rekao je za otočke medije da je znao da ga prate mnogobrojni skauti velikih klubova.

"Znam da su me skauti pratili već nekoliko sezona, ali nisam znao da je Arsenal zainteresovan dok nisam nastupio za reprezentaciju Švicarske. Tada me je gledao glavni skaut Steve Rowley i onda kontaktirao moje trenere i roditelje", rekao je Hajrović za otočke medije i dodao:

"Bio sam šokiran u prvom trenutku, bilo je vrlo uzbudljivo i sada sam ovdje. Kada sam stigao i vidio kako se radi i sa čime klub raspolaže osjetio sam da je to prava sredina za mene. Znam da je ovo klub u kojem mladi igrači dobivaju šansu i to je jedna od stvari zbog koje sam ovdje."

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti