Hajrović i Kolašinac se družili nakon remija

Zmajevi se sreli u Gelzenkirhenu

Hajrović i Kolašinac se družili nakon remija

Fudbaleri Schalkea i Werdera podijelili su bodove u međusobnom duelu koji je završen rezultatom 1:1. Više razloga ta zadovoljstvo imali su gosti koji su od 61. minute gubili sa 1:0, ali su golom Prödla u drugoj minuti sudijske nadoknade stigli do vrijednog boda.

U sastavu popularnih Rudara nije bio Seada Kolašinca, koji se tek nakon teške povrede koljena vratio timskim treninzima, dok je u redovima Werdera priliku za igru u posljednjih 20-ak minuta dobio drugi bh. reprezentativac Izet Hajrović.

Iako Kolašinca nije bilo u sastavu domaćeg tima Sejo očito nije želio propustiti priliku da se vidi sa svojim reprezentativnim kolegom pa se spustio do zvaničnih stadionskih prostorija i svlačionica kako bi se vidio sa svojim zemljakom, a njihovu zajedničku sliku objavio je na svom zvaničnom Instagram profilu uz komentar "Lijepo je vidjeti mog prijatelja", a potom je u ovoj objavio označio i Izeta Hajrovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti