Hajrović potvrdio: Igraće za Bosnu i Hercegovinu!

Stoper Arsenala biće novi Zmaj

Hajrović potvrdio: Igraće za Bosnu i Hercegovinu!

Mladi stoper londonskog Arsenala Sead Hajrović potvrdio je prije nekoliko trenutaka da će igrati za Bosnu i Hercegovinu.

Mlađi od braće Hajrović stigao je sinoć u Ljubljanu gdje je gost Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Hajrović je jedini prihvatio poziv i došao, dok se nisu pojavili Sead Kolašinac, Alen Halilović i Haris Seferović.

Danas je Hajrović održao sastanak sa čelnicima N/FSBiH u Ljubljani, gdje je potvrdio svoju želju da nosi dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nažalost, njegov brat Izet nalazi se u reprezentaciji Švajcarske, pa će biti zanimljivo kada se nekad u budućnosti Zmajevi sastanu sa Švajcarcima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.