Stručni štab i čelnici N/FS BiH na malom terenu

Hakl u Guaruji završen bez pobjednika

Stručni štab i čelnici N/FS BiH slobodno jutro iskoristili su kako bi odigrali utakmicu "na male" u bazi našeg nacionalnog tima u Guaruji.

Susret je završen rezultatom 5:5, a kao i uvijek na terenu je najagilniji bio trener golmana u našem timu, Tomislav Piplica. Bugojanac ovaj put nije stajao na golu, a u njegovom timu tu poziciju popunio je doktor Reuf Karabeg. 

U odličnoj, ali i takmičarskoj atmosferi Piplica je davao male golmanske savjete Karabegu, a svi koji se nisu dovoljno zalagali nisu ostali pošteđeni kritike temperamentnog Bugojanca.

Utakmicu stručnog štaba i osoblja N/FS BiH sa strane su posmatrali selektor Sušić i defanzivac našeg tima, Ognjen Vranješ. Atmosfera u našem taboru svakog dana je sve bolja i nema sumnje da su pred nama izuzetno uspješni dani na smotri najboljih reprezentacija svijeta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.