Popularni pjevač narodne muzike ušao u Upravni odbor bh. premijerligaša

Dobili su i novog predsjednika

Popularni pjevač narodne muzike ušao u Upravni odbor bh. premijerligaša

Admin Čaušević

Čini se da slijede bolji dani za Rudar Prijedor i to u ključnom dijelu sezone.

Nakon teškog poraza od Sarajeva (0:6) Prijedorčani su dobili novi Upravni odbor koji bi ovaj klub trebao vratiti na stabilne noge.

Na skupštini je odlučeno da novi predsjednik Upravnog odbora psotane Stanko Vujković, u koji je dva uzastopna mandata bio predsjednik PFS Prijedor, član izvršnog odbora FSRS, kao i delegat na utakmicama Premijer lige BIH.

Vujković trenutno obavlja dužnost generalnog direktora RŽR Ljubija, koji je uz Grad Prijedor i glavni finansijer premijerligaša iz grada na Sani.

Interesnatno da je u novi Upravni odbor ušao i poznati pjevač narodne muzike Halid Muslimović.

Preostali članovi novoformiranog klupskog rukovodstva su: Mladen Jelača, Dražen Vrhovac, Žarko Kovačević, Aleksandar Topić, Ognjen Hrnjak, Aleksandar Savić i Zoran Šormaz.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U proteklom periodu situacija kod popularnih Rudara je bila izuzetno teška pa su u jednom trenuku igrači i štrajkovali zbog neisplaćenih plata.

Ovaj tim je trenutno zakovan za dno Premijer lige, u narednom kolu već u petak će dočekati Željezničar.

Top Komentari

Dugi
Samo konj poput "cuperka" moze pogaziti prolivenu bratovu krv i uci u saradnju sa "njima"!
6 1
crnoicrveno
Eh pocinje vaser
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi