Halilhodžić: Drogba je čovjek, a ne stroj

Vaha zabrinut kondicijom igrača

Halilhodžić: Drogba je čovjek, a ne stroj

Edmir Škorić

Bh. stručnjak, koji sa klupe predvodi Obalu Slonovače, zabrinut je zbog spremnosti svojih igrača, posebno napadača Didier Drogbe.

Didier Drogba odigrao je devet susreta u svega pet sedmica, prije nego li je napustio London i pridružio se svojoj reprezentaciji. Sa razlogom se Halilhodžić brine za svog najboljeg igrača, koji je ključni igrač Chelsea u svakoj utakmici, a dobro znamo kakav je tempo igranja u Engleskoj.

"Zabrinut sam za kondiciju naših igrača, posebno igrača kao što je Didier Drogba, koji je uvijek uključen u sve utakmice. Nerelano je da igrač odigra dvije utakmice u tri dana", kazao je Vahid Halilhodžić.

"Prije deset dana otišao sam u Englesku da razgovaram s Didierom, jer ne želim da se to i dalje događa s njim. On je čovjek, a ne stroj", dodao je Vaha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.